Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Bo Mura igrala s PSV Eindhovnom?

Danes je bil v Nyonu žreb 3. predkroga kvalifikacij za Ligo Europa. Čeprav Mura še ni preskočila prve ovire (Nomme Kalju), je že dobila potencialnega nasprotnika v 3. predkrogu. To je nekdanji evropski prvak PSV Eindhoven. Če do tekme pride bo le-ta na Fazaneriji, 24. septembra 2020.

Mura se bo 10. septembra 2020 pomerila z Nomme Kaljujem. Če ga premaga jo v drugem krogu (17. september 2020) na Fazaneriji čaka danski AGF Aarhus. Če črno-beli premagajo tudi Dance, bodo na Fazaneriji gostili nizozemski PSV Eindhoven.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu