Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Brazilki okrepili žensko ekipo

De Jesus Matos Josilene in Silva Bomfim Thalita Ellen Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Iz ženske ekipe prihaja vest, da sta del kluba postali Brazilki De Jesus Matos Josilene in Silva Bomfim Thalita Ellen. V Muro se selita iz brazilskega kluba VF4. Thalita se najbolje znajde v obrambi, Josilene pa v napadu.

De Jesus Matos Josilene: "Zelo sem vesela te priložnosti, zame bo to nova, zanimiva izkušnja. Gre za nov klub v moji karieri in želim si, da pokažem vse kar znam, da klubu pomagam do željenih ciljev".

Silva Bomfim Thalita Ellen: "Občutki so odlični, pričakovanja visoka. Veseli me, da se bom prvič v karieri preizkusila v Evropi, posebej me veseli, da bo to v Muri, saj gre za dobro organiziran klub. Upam, da bom s svojim delom upravičila zaupanje in se bomo skupaj veselili naslovov in lovorik".

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu