Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Črno-bele znova boljše od Avstrijk

Zgornja vrsta od leve: Lea Dolinar, Špela Rozmarič, Evelina Kos, Lucija Kos, Kaja Korošec, Teja Truntič. Čepijo: De Jesus Matos Josilene, Anja Eferl, Tija Šoštarič Karič, Živa Rakovec in Špela Kolbl. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Murašice so se danes znova odpravile v Avstrijo, natančneje v Neulengbach, kjer so se v pripravljalni nogometni tekmi pomerile s četrtouvrščeno ekipo prve avstrijske ženske lige, SoccerCoin USV Neulengbach. Črno-bele so slavile z 2:3 (0:2). V prvem polčasu sta zadeli Kaja Korošec in Lucija Kos, v drugem pa je bila še enkrat uspešna Lucija Kos.

To je bila že četrta avstrijska ekipa s katero so se murašice merile v tem pripravljalnem obdobju z nobeno pa niso igrišča zapuščale sklonjenih glav. Čez teden dni, 11. marca se nadaljujejo prvenstveni dvoboji, Murašice pa bodo gostovale v Radomljah.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu