Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E39

V 39. epizodi podcasta je poslušalce pričakala polna zasedba Doj se prosi, nekoliko kasneje je sredi snemanja "uletel" le Jernej Šavel. Govora je seveda o zmagi Mure nad Mariborom, o tem, kaj se je spremenilo od zadnje tekme, o pričakovanjih v naslednji tekmi. Zvonko, Tomo in Jernej so za to oddajo vklopili "nostalgija kotiček", kjer se spominjajo klubov, ki so igrali v 1. SNL tekom zgodovine. Najbolj zanimiva imena, klubi? Vse to! Zakaj bo tekma z Gorico težja kot tekma z Mariborom in še kaj.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu