Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E42

V 42. epizodi podcasta Doj se prosi se Tomo, Matjaž in Smiljan dotaknejo tekme v Domžalah, kjer Muri navkljub igri z igralcem več ni uspelo priti do zmage. Kaj so razlogi in kako spremeniti tok tekem v gosteh, kjer so čarno-bejli letos slavili vsega dve zmagi? Kako pomembna bo tekma s Celjem in zakaj se v prihodnjem krogu lahko karte ponovno povsem premešajo? Tudi tokrat ne manjka Tomojeva žuta minuta in napoved rezultatov prihodnjega kroga.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu