Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E67

V 67. epizodi podcasta Doj se prosi je bila tokrat okrnjena zasedba, a zaradi tega toliko bolj zanimiv sogovornik. Smiljan se je namreč pogovarjal z Erikom Janžo, ki se je s slovensko reprezentanco uvrstil na evropsko prvenstvo. Erik ne skriva želje, da bi kariero končal v Murski Soboti. Kdaj bi se to lahko zgodilo? Levi bočni branilec poda tudi svoje videnje trenutne situacije pri čarno-bejlih in se spominja časov, ko je še sam igral v Fazaneriji. Govora je tudi o njegovi nogometni poti, o primerjavi Gornika in Mure in o tem, s kom od Murašev se sliši največkrat. Dotakne pa se tudi nekdanjih soigralcev Amadeja Maroše in Damjana Boharja.

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Erik Janža

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu