Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Doj se prosi - E88

Muraši so v Združenih državah Amerike in v polnem teku priprav na novo sezono in ker se je nabralo kar nekaj zanimivih stvari, smo se z 88. epizodo podcasta Doj se prosi vrnili tudi mi. Koga izmed šestih, ki so odšli doslej boste najbolj pogrešali? Kakšna so pričakovanja ob vstopu strateškega partnerja? Kaj pričakovati na nogometni tržnici? Simon Horvat, ki bo poleg Andreja Bedeka po novem bolj aktiven v podcastu izpostavlja, da bi se morali čarno-bejli poslužiti metode "pili naopako". Kaj to pomeni? Vse to in še več v novi epizodi podcasta Doj se prosi, kjer sta bila poleg Simona zraven še Matjaž in Smiljan, uvedli pa smo "žuto minuto", kjer bo svoj komentar vsak teden dodal Štefan "Pičo" Hari.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu