Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Drava vrnila Soboti za poraz

Nogometaši Sobote so v pripravah na nadaljevanje prvenstva v mariborski podzvezni ligi gostovali na Ptuju pri Dravi. Naši nogometaši so izgubili s 4:2 (1:2).

Sobota je prikazala lep nogomet in ves prvi polčas oblegala vrata Drave. Domači igralci so igrali zelo raztreseno in so se večinoma branili. Prvi so povedli domačini, potem ko je Herceg preigral obrambnega igralca Sobote in zadel za 1:0. Sobota je po prejetem zadetku še močneje napadala in kmalu izid izenačila. Igra je nato postala enakovredna, vendar so tehnično boljši gostje še naprej nevarno napadali domača vrata. Nekaj minut pred koncem polčasa je Sobota dosegla zadetek za vodstvo 1:2. V drugem polčasu je Drava izvedla nekaj menjav in igra je postajala živahnejša. Kmalu je Musič izid izenačil na 2:2. Domačini so do konca tekme dosegli še dva zadetka in zmagali s 4:2.

Zadetka za Soboto sta dosegla Maučec in Zelko, za Dravo pa Musič (2), Ulčar in Herceg.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu