Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Dražba dresov s finala pokala proti Nafti

Najvišjo ceno je dosegel dres Amadeja Maroše, 2000 evrov. Foto: nsmura.si

Mura je po finalni tekmi pokala Slovenije z Nafto dala na dražbo drese s katerimi so črno-beli igrali finalno tekmo. Del sredstev z dražbe bo namenjen za pomurske družine v socialni stiski. Dražba je trajala do 1. julija 2020 do polnoči, klub pa je z dražbo zbral 7070 evrov.

Največ je za dres Amadeja Maroše ponudilo podjetje Pomgrad d.d. in sicer 2000 evrov. Zelo visoko (1000 evrov) sta se uvrstila tudi dresa Žana Karničnika in Luke Bobičanca.

Začetna cena dresov je bila 100 evrov.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu