Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Druga ekipa se je utrdila na prvem mestu

Ta vikend je bila na delu le druga ekipa Mure, ki je v Murski Soboti gostila tretjo ekipo Szombathelyi FC in zmagala s 5:0 (3:0). Z zmago so se črno-beli utrdili na prvem mestu razpredelnice.

Mura II je igrala v sledeči postavi: Bencik - Toplak, Osterc - Cvetič, Klajnšček, M. Deškovič - Lah, A. Kerčmar, Matuš, Gorčan in Kovač.

Zadetke so dosegli Matuš (3), Kovač in Gorčan.

Druga ekipa se bo v naslednjem krogu pomerila s Szentgotthardom, prvo pa čaka veliki derbi proti Zalaegerszegu. To bo dvoboj za prvo mesto in zmagovalec bo naredil velik korak h končnemu naslovu prvaka in napredovanju v višji rang tekmovanja.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu