Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Dve zmagi kadetinj

Kadetinje Mure proti članski ekipi WFC Drava (30. julij 2023). Stojijo od leve: Robert Berendijaš (trener), Asja Cvetkovič, Katinka Pevnik Skaza, Dominika Pušenjak, Rosemarie Kepe, Hana Serec, Lana Jakšič,Teja Truntič, Živa Rakovec. Čepijo od leve: Teja Duh, Kaja Kralj, Lana Šernek, Nuša Škrobar, Marij Branšperger, Lana Kavaš, Neža Hrga in Ana Marija Kršljin Stojič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Darko Kavaš

Kadetinje Mure so 26. in 30. julija odigrale dve pripravljalni tekmi. V sredo, 26. julija so gostile vrstnice iz ekipe Illes Akademia-Viktoria in zmagale z 1:0. Enak rezultat so dosegle tudi v nedeljo 30. julija, ko so premagale člansko ekipo WFC Drava Ptuj.

Prva pripravljalna tekma kadetinj

Črno-bele kadetinje so se po prvem tednu priprav pomerile proti vrstnicam madžarske ekipe Illes Akademia-Viktoria. Na odlično pripravljenem igrišču v Bratoncih je prevlado murašic v prvem polčasu z zadetkom kronala Nuša Škrobar. V drugem delu tekme so po priložnostih na obeh straneh črno-bele uspele svojo mrežo ohraniti nedotaknjeno in na koncu zmagale z 1:0. Murašicam se je na pripravah pridružila Lana Šernek prva strelka lige DU15 Vzhod v lanski sezoni, ki je del priprav opravila že z člansko ekipo.

Za murašice so zaigrale: Marij Branšperger, Lana Jakšič, Roze Marie Kepe, Dominika Pušenjak, Teja Truntič, Hana Serec, Nuša Škrobar, Alja Horvat, Lana Kavaš, Kaja Kralj, Lana Šernek in Ana Marija Kršljin Stojič.

Tekma kadetinj proti prvoligaški ekipi

Murine kadetinje so odigrale drugo pripravljalno srečanje pred začetkom prvenstva. Pomerile so se proti članski ekipi novoustanovljenega kluba WFC Drava Ptuj, ki bo v letošnji sezoni sodeloval v 1.SŽNL.

Srečanje v Bratoncih je ponudilo kar nekaj priložnosti, ki so ostale neizkoriščene. Prvi polčas je minil brez zadetkov, v drugem delu srečanja pa dež črno-belih ni zmotil in so z zadetkom Katinke Pevnik Skaza povedle z 1 : 0, kar je bil tudi končni rezultat tekme.

Za murašice so zaigrale: Asja Cvetkovič, Katinka Pevnik Skaza, Dominika Pušenjak, Rosemarie Kepe, Hana Serec, Lana Jakšič,Teja Truntič, Živa Rakovec, Teja Duh, Kaja Kralj, Lana Šernek, Nuša Škrobar, Marij Branšperger, Lana Kavaš, Neža Hrga in Ana Marija Kršljin Stojič. Ekipa kadetinj je zaigrala pod taktirko trenerja Robert Berendijaša.

Kadetinje proti ekipi Illes Akademia-Viktoria. Zgornja vrsta: Marij Branšperger, Lana Jakšič, Roze Marie Kepe, Dominika Pušenjak, Teja Truntič, Hana Serec. Čepijo: Nuša Škrobar, Alja Horvat, Lana Kavaš, Kaja Kralj, Lana Šernek in Ana Marija Kršljin Stojič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Darko Kavaš

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu