Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Izredni občni zbor Mure

V soboto, 28. novembra 1942 ob 19.30, je v prostorih gostilne Banfi potekal izredni občni zbor Mure. Madžarsko ministrstvo za veroizpoved in javno šolstvo je namreč določilo, da morajo vsa društva na priključenih ozemljih spremeniti svoj statut v skladu z zakonodajo.

Občni zbor oz. skupščino kot so jo imenovali je odprl predsednik Josip Lipič, ki je uvodoma predstavil odlok, ki je bil povod za spremembo statuta. Nato je generalni sekretar Raoul Peterka predstavil prenovljen statut, ki ga je skupščina soglasno potrdila.

V novem statutu je bil omenjen madžarski duh, ki vlada v klubu.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu