Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Julien Lamy novi član Mure

Julien Lamy in športni direktor Robert Koren. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

V Mursko Soboto se po odhodu Dardana Shabanhaxhaja seli 24-letni francoski krilni napadalec, Julien Lamy. V jesenskem delu tekoče sezone je nastopal v celjskem dresu, pred tem pa je bil član ciprskega Enosis Neon Paralimniouja in angleških Rotherhama, Wimbledona in Grimsbya. Pogodbo z Muro je podpisal do konca leta 2025.

Robert Koren, športni direktor NŠ Mura: "Julien Lamy je takšen tip igralca, kot smo ga iskali po odhodu Dardana Shabanhaxhaja. Verjamemo, da smo našli pravega igralca, ki bo zapolnil nastalo vrzel. Dalj časa smo analizirali njegove karakteristike in prišli do spoznanja, da bi lahko bil dodana vrednost za našo ekipo. Odločila je tudi želja igralca, da se nam pridruži in ob tem sprejme zahteve, ki smo jih postavili v klubu."

Julien Lamy, NŠ Mura: "Zelo vesel sem, da sem postal del kluba in projekta, ki se mi je zdel takoj zanimiv. Verjamem, da bom ekipi lahko pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev. Obljubim lahko, da bom vedno dal vse od sebe. Nogomet se igra za navijače in vem, kakšni so tukaj v Murski Soboti. Želim si, da bomo s svojimi igrami poskrbeli, da bodo navijači na nas ponosni."

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Julien Elle Lamy

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu