Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Tekmo zasenčila nešportna poteza Arsenala

Trenutek, ko se nogometaši Arsenala niso strinjali s sodniško odločitvijo in so protestno zapustili igrišče. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Nogometaši Mure so v Beleku odigrali zadnjo pripravljalno tekmo v Turčiji. Njihov nasprotnik je bil trenutno petouvrščeni ruski drugoligaš Arsenal Tula. Tekma se je pri rezultatu 0:0 končala predčasno, saj so igralci Arsenala v 85. minuti pri dosojeni enajstmetrovki za Muro nešportno odšli iz igrišča.

Mura: Raduha, Kous, Sadriu, Proleta, Maruško, Ščernjavič, Brkić, Cottrell, Antolin, Jovićević in Maroša. Trener: Vladimir Vermezović.

Arsenal Tula: Nikita Kokarev, Erving Botaka Ioboma, Aleksandr Korotkov, Kirill Bolshakov, Anatol Makarau, Artem Popov, Sergey Tkachev, David Ifeandyi Nduka, Vladislav Levin, Ishkham Geloian in Dmitri Barkov. Trener: Aleksandr Storozhuk.

V prvem polčasu je imela Mura nekoliko več od igre. Na začetku sta lepo kombinirala Ščernjavič in Cottrell a je nato zmanjkal zaključni strel. Iz prostega strela je poskušal še Antolin. V zadnjih trenutkih prvega dela se je izkazal Raduha, ki je posredoval ob strelu Geloiana.

V začetku drugega polčasa je namesto Antolina vstopil Tripi.

V 74. minuti je imela Mura dve priložnosti. Najprej se je sam pred gostujočim vratarjem znašel Jovićević, a je namesto strela iskal podajo na drugo vratnico. Kmalu zatem pa je Cottrell krenil sam proti vratom in meril mimo vrat.

V 76. minuti je Jovićevića zamenjal Spasojević.

V nadaljevanju tekme je Raduha dobro posredoval pri strelu Bakharja s petnajstih metrov. V 81. minuti je Cottrela zamenjal Kasalo. V 85. minuti je glavni sodnik dosedil enajstmetrovko za Muro s katero pa se igralci Arsenala niso strinjali, zato so nešportno zapustili igrišče in tekma se je predčasno končala.

Nogometaši Mure se jutri vračajo v Slovenijo.

Začetna enajsterica Arsenala Tula proti Muri. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: SmiljanKuhar

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu