Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kaj sta povedala Robert Kuzmič in Bojan Ban po prekinjeni tekmi?

Derbi in zadnja tekma 21. kroga 1. SNL med Muro in Mariborom je bila prekinjena v 57. minuti. V tej minuti so namreč pripadniki navijaške skupine Viole vrgle eksplozivno sredstvo proti Murinim igralcem, ki so se ogrevali. Pri tem so poškodovali šest ljudi, tri huje.

Poškodovani igralci so Niko Kasalo, Tilen Ščernjavič, Žiga Laci. Med poškodovanimi je tudi Borna Proleta in kondicijski trener Gal Ribič.

Niko Kasalo in Tilen Ščernjavič sta huje poškodovana in bosta po predvidevanjih odsotna najmanj šest tednov.

Robert Kuzmič, predsednik Mure: "Sploh ne vem kaj naj rečem. To so dogodki, ki so šli daleč čez mejo. Ne vem. Sploh ne vem, kako so te stvari spravijo na stadion pri vseh teh pregledih. To, da se ti pa zaradi tega poškodujejo igralci pa je res žalostno in meče črn madež na vse skupaj."

Bojan Ban, Maribor: "Globoko obžalujemo dogodek. Mura je naš prijateljski klub. Še zdaj smo pretreseni, ker je vse skupaj šlo prek mej. Upam, da bodo pristojni organi, ki so za to odgovorni našli tega krivca in ukrepali. Mi se opravičujemo in dogodek obžalujemo."

Prisluhnite celotni novinarski konferenci.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu