Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako bi ocenili muraše proti Celju?

Julien Lamy je dosegel prvenec v dresu Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Nogometaši Mure so v uvodu spomladanskega dela doživeli poraz v Celju. Domačini so bili boljši s 4:1 (2:1).  Muraši so povedli z zadetkom Lamyja, nato pa so Celjani dosegli štiri zadetke in zmagali. Vabimo vas, da ocenite Murine posameznike, trenerja in sodnika. Kako so igrali in se odrezali?

Kako so igrali?

Vabimo vas k ocenjevanju murašev na tekmi proti Celju. Ocenjujete tako, da jim date oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ). Ocenite še lahko trenerja Vladimirja Vermezovića in glavnega sodnika.

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 13. februarja, ko se bodo prikazali rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 45.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu