Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Kako so igrali muraši proti Radomljam?

Dardan Shabanhaxhaj objema enega izmed simpatizerjem Mure. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Tako kot vedno vas tudi tokrat vabimo, da ocenite igralce Mure, trenerja in glavnega sodnika na tekmi proti Radomljam. Muraši so remizirali 1:1. Kako so igrali?

Ocenjevanje je anonimno, brezplačno in za njega ni potrebna predhodna prijava. Služi za izbor najboljšega igralca Mure po vašem izboru.

Kako so igrali?

Muraši so v 14. krogu prve lige gostovali v Domžalah, kjer so merili moči z Radomljani. Kako so igrali muraši? Ocenite igralce, trenerja in glavnega sodnika Matea Tozana.

Ocenite jih z oceno od 1 do 10 (1 = najmanj, 10 = največ).

Na seznamu so igralci, ki so igrali vsaj pet minut. Ocenjevanje poteka do vključno 31. oktobra, ko bodo objavljeni rezultati.

Graf prikazuje povprečne ocene igralcev, ki so jih podali uporabniki spletne strani NK Mura skozi čas. Število glasov: 31.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu