Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Katić povečal konkurenco med branilci

Športni direktor Denis Rajbar, Daniel Katić in tehnični direktor Gregor Balažic. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

Po nesrečni poškodbi Kaija Cipota se je Mura okrepila s hrvaškim branilcem Danielom Katićem. Dvajsetletnik se v vrste črno-belih seli na enoletno posojo z možnostjo odkupa. Daniel je bil član nemškega Augsburga od sezone 2018/19. Pričel je v mlajših selekcijah, v pretekli sezoni pa je bil del Augsburgove druge ekipe, kjer je odigral 18 tekem in pri tem dosegel en zadetek. V lanski sezoni je bil nekajkrat v kadru tudi prve ekipe Augsburga, na tekmah nemške Bundeslige.

Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura: "Po nesrečni poškodbi Kaia smo se odločili, da se okrepimo na položaju osrednjega branilca. Daniela smo spremljali že nekaj časa, v dani situaciji pa smo hitro reagirali in se dogovorili tako z nogometašem, kot s klubom. Verjamemo, da bo zaostril konkurenco na položaju osrednjega branilca, saj prihaja iz okolja, ki je znano po tem, da še posebej zagovarja trdo delo, disciplino in neizprosnost do zadnjega atoma moči."

Daniel Katić, NŠ Mura: "Vesel sem, da sta se kluba uspela dogovoriti glede posoje. V Muro prihajam zelo motiviran in željan dokazovanja. Klubu bom po najboljših močeh pomagal, da doseže zastavljene cilje."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu