Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mladi Muraši odhajajo v Anglijo

Mladi Muraši se odpravljajo v Anglijo. Foto: NŠ Mura

Mestna občina Murska Sobota se je v sodelovanju s Športno zvezo Murska Sobota odločila, da se z mladimi športniki udeleži poletnih 54. Mednarodnih iger šolarjev v Coventryu v Angliji. Na igrah, ki bodo potekale od 11. do 16. avgusta, bo sodelovalo 73 mest iz 33 držav celotnega sveta ter več kot 1500 najboljših mladih športnih talentov starih od 12 do 15 let.

Predstavniki Mestne občine Murska Sobota bodo na igrah sodelovali s štirimi ekipami v treh različnih disciplinah: z žensko ekipo v košarki 3x3 ter moškimi ekipami v košarki 3x3, namiznem tenisu in nogometu, kjer bodo barve občine branili tudi mladi Muraši.

Odprava naše občine je 23 članska, od tega 18 šolarjev, 4 trenerji in vodja delegacije. Barve občine bo zastopalo 8 mladih Murašev, in sicer: Žiga Grah, Samo Bauer, Anže Kolmanko, Jan Kovačič, Lado Ratkai, Maj Balažic, Žiga Kosi, Tristan Rantaša. Vodil jih bo trener naše nogometne šole Cetl Rene.

Vsem našim mladim športnikom želimo srečno pot v Anglijo, uspešno udeležbo na športnih tekmovanjih, predvsem pa veliko novih izkušenj in sklenjenih novih prijateljstev z vrstniki iz vseh koncev sveta!

Mladi Muraši se odpravljajo v Anglijo. Foto: NŠ Mura

Športniki Mestne občine Murske pred odhodom v Anglijo. Foto: NŠ Mura

Mladi Muraši se odpravljajo v Anglijo. Foto: NŠ Mura

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu