Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura prejela priznanje za najboljšo moško ekipo med kolektivnimi športi

NŠ Mura je prejela priznanje za najboljšo moško športno ekipo med kolektivnimi športi. Jaka Maučec je na sredini. Skrajno levo je župan Murske Sobote Aleksander Jevček. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Danes je bila v gledališču Park v Murski Soboti prireditev Športni dosežki 2021, na kateri je soboški župan Aleksander Jevšek skupaj s predsednikom Športne zveze Murske Sobota Andrejem Gombošijem podelil priznanja najboljšim športnikom in ekipam.

NŠ Mura je prejela priznanje za najboljšo športno ekipo med kolektivnimi športi. Drugo mesto je zasedel Odbojkarski klub Pomurje Deset, trerje pa Rokometi klub Pomurje. V imenu Mure je priznanje prejel strokovni sodelavec za marketing Jaka Maučec.

Najboljši športnik v šolskem športu leta 2021 je plavalec in atlet Vito Ferčak, učenec 8. razreda OŠ III Murska Sobota. Najboljša športnica v šolskem športu v letu 2021 je plavalka Lara Horvat, učenka 9. b razreda OŠ II Murska Sobota.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu