Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura s petardo nad Dokležovje

Nogometaši Mure so v pripravah na sezono 1969/70 odigrali pripravljalno nogometno tekmo proti novemu članu vzhodne conske nogometne lige Dokležovju. Črno-beli so bili boljši s 5:2. Za Muro so zadeli Koblencer (2), Kozar, Horvat in Celec. Za Dokležovje sta zadetka dosegla Kreft in Fras.

Dokležovje je v minuli sezoni osvojilo naslov prvaka v pomurski nogometni ligi. V prestopnem roku so ga okrepili Lanjščak, Burger, Godvajs in Opec iz Rakičana ter Maučec iz Beltinec. Trener ekipe je nekdanji igralec Mure Alfonz Balažic.

Sodil je Cifer iz Murske Sobote.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu