Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Mura se je poslovila od mladincev letnika 2003

Stojijo od leve: Dominik Kovačič (vodja šole), Robert Kuzmič (predsednik), Alen Novak, Tio Cipot, Aljaž Košti, Jan Bek, Tilen Ščernjavič, Filip Janežič, David Novak, Almir Sulejmanovič (trener) in Aleš Novak (tehnični vodja). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Na tekmi proti Mariboru (22. maj 2022) se je klub z majhno pozornostjo poslovil od igralcev, ki zaključujejo mladinski stalež pri Muri. To so igralci letnika 2003, nekateri od njih pa bodo svojo pot nadaljevali pri Muri, nekateri pa drugje. Zaključni letniki so: Tio Cipot, Aljaž Košti, Jan Bek, Tilen Ščernjavič, Alen Novak, Domen Štefanec, Henrik Nerguti, Lan Erjavec, Filip Janežič, Filip Vohar, David Novak in tehnični vodji Aleš Novak in Nataša Casar.

Do 1. novembra 2021 je mladinsko ekipo vodil Darjan Slavic, nakar jo je prevzel Almir Sulejmanović. Njegov pomočnik je Boris Lainšček, trener vratarjev pa Goran Dervarič. Vlogo kondicijskega trenerja je opravljal Patrik Mencigar.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu