Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Murašice remizirale s Sturmom

Stojijo od leve: Lea Dolinar, Evelina Kos, Kaja Korošec, Špela Rozmarič, Lucija Kos, Iva Kocijan. Spodnja vrsta: De Jesus Matos Josilene, Tija Šoštarič Karič, Živa Rakovec, Anja Eferl in Špela Kolbl. Foto: facebook ŽNK Pomurje Beltinci

Nogometašice Mure, ki se nahajajo na pripravah v Rovinju, so v Medulinu odigrale pripravljalno tekmo z graškim Sturmom. Tekma se je končala neodločeno 1:1, naše nogometašice pa so ob polčasu zaostajale z 0:1.

Prvi polčas so v veliki burji dobile igralke Sturma, v drugem pa so prevladovale naše igralke in uspele izid izenačiti. Zadela je Josilene De Jesus Matos oz. krajše Josy.

Tekmo so pričele: Iva Kocijan, Lea Dolinar, Evelina Kos, Kaja Korošec, Špela Rozmarič, Lucija Kos, De Jesus Matos Josilene, Tija Šoštarič Karič, Živa Rakovec, Anja Eferl in Špela Kolbl. Trener: Amir Karić.

Strelka zadetka De Jesus Matos Josilene. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Veselje murašic po doseženem zadetku. Foto: facebook ŽNK Pomurje

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu