Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Naj 7 v 2020 - Prvič: Lovorika po 25. letih znova na Fazaneriji

Visoko dvignjen pokal. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Petindvajset let smo čakali na novo lovoriko in jo 24. junija 2020 tudi dočakali. Mura je postala pokalni prvak Slovenije, v finalu pa je v prekmurskem derbiju z 0:2 premagala Nafto. Tekmo si bomo zapomnili tudi po tem, da je bila odigrana pred omejenim številom gledalcev na Brdu pri Kranju. Da pa ni minila brez navijaškega vzdušja so poskrbeli Black Gringosi, ki so črno-bele bodrili izza ograje nacionalnega nogometnega kompleksa.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu