Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Nik Lorbek se vrača v Muro
23. julij 2021

Nik Lorbek leta 2021 Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

K Muri se vrača vezist Nik Lorbek, ki se je pred dvema letoma preselil v Belgijo k Royale Union Saint Gilloise. Poškodba, ki jo je pred meseci uspešno saniral, kar so pokazali tudi zadnji zdravniški pregledi, mu je preprečila, da bi postal standarden član ekipe.

Tudi zato je pred dnevi zapustil Belgijo in se vrnil "domov" k čarno-bejlin. Lorbek je v dveh letih, ki jih je preživel pri Muri odigral 33 tekem v PLT, 26 tekem v 2. SNL in devet tekem v Pokalu Slovenije ter ob tem dosegel tudi šest zadetkov. Pogodbo s čarno-bejlimi je sklenil do 31.5.2024.

Nik Lorbek: "Počutim se lepo sprejeto, domače. Poznam večino ekipe in trenerja, tako da ne bom imel problemov z vključitvijo v način dela. Imel sem dosti problemov s poškodbo, ampak zdaj sem zdrav, dobro pripravljen in upam, da hitro ujamem tekmovalen ritem tekem in formo. Rad bi se še enkrat zahvalil vodstvu kluba. Že drugič so mi zaupali po težkem obdobju moje kariere in pripravljen sem na borbo, da upravičim to zaupanje. Vse, kar je bilo, je zgodovina, pred mano je novo dokazovanje in novi cilji. Enkrat Mura, vedno Mura!".

Denis Rajbar, športni direktor: "Vesel sem, da je Nik ponovno z nami. Dogovor smo dosegli zelo hitro, saj je bila želja po ponovnem sodelovanju obojestranska. Verjamem, da se bo Nik hitro vklopil v okolje, ki ga zelo dobro pozna. Takšne nogometaše, ki takoj pokažejo željo, da bi igrali v Muri, nedvomno potrebujemo. Verjamem, da je pred nami uspešna zgodba."

NE SPREGLEJTE

Nik Lorbek

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu