Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nik Lorbek
NikLorbek_DSC_0815.jpg
Foto: Aleš Cipot/fotolens.si
Datum rojstva
17. april 1996
Spol
moški
Država
Slovenija
Igralni položaj
sredina
Številka dresa
14, 20
Prvi nastop

30. julij 2017 (pred 6 leti), Pokal MNZ Murska Sobota

Lušt Beltinci : Mura 4 : 6

Zadnji nastop

17. september 2022 (pred 1 letom), Prva liga Telemach

Mura : Olimpija Ljubljana 2 : 3

Starost ob debiju
leta: 21, meseci: 3, dnevi: 13

Defenzivni vezist prihaja iz Maribora, kjer je po mlajših selekcijah nastopal za drugo ekipo mariborskega prvoligaša. Tam je v 3. SNL sever odigral 70 tekem in dosegel 16 zadetkov. Bil je tudi član mlajših reprezentančnih selekcij, k Muri pa se je preselil ob uvrstitvi v 2. slovensko nogometno ligo. Krasita ga brezkompromisnost v duelih in srčna igra.

Nik Lorbek leta 2021
Nik Lorbek leta 2021

Članki

3. januar 2023
Muro zapušča še Nik Lorbek

23. julij 2021
Nik Lorbek se vrača v Muro

Nik Lorbek - statistični parametri

Prikaz nastopov in zadetkov razdelan po sezonah in tipu tekme (prvenstvo, pokal ...).


Vse tekme igralca/igralke. Po posameznih tekmah so prikazani podatki kot so prvih 11, pričetek na klopi, vstop v igro, zamenjava, zadetek ... Statistika je razdelana tudi po tipu tekme (prvenstvo, pokal, evropa).


Nastopi in zadetki razdelani po posameznih klubih. Kateremu klubu je igralec/igralka dal/a največ ali najmanj golov, ter proti komu je največkrat nastopil/a?


V katerih minutah igralec/igralka najpogosteje dosega zadetke, vstopa v igro, prejema kartone ...


Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu