Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Nova zmaga nad Dravo

Ko se je Mura nazadnje pomerila z Dravo je bilo v kar 13:0 za črno-bele. Publika je tudi tokrat pričakovala podobno igro in rezultat, vendar se je morala zadovoljiti z rezultatom 5:1 (3:0).

Ekipa Drave je od samega začetka presenetila z veliko borbenostjo in dobro igro. Na koncu je zmaga Mure povsem zaslužena, saj je tehnično nadigrala nasprotnika. Gledalci so pri domačih pogrešali več elana in požrtvovalnosti. Napadalna vrsta ni bila homogena celota in ni izkoristila marsikatere zrele priložnosti. Steber moštva je bila krilska vrsta, predvsem desno krilo.

To je bila prva tekma Mure v letu 1937 in prva pripravljalna na nadaljevanje sezone 1936/1937.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu