Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Odpravljen suspenz Soboti

Po petih mesecih suspenza je Fizkulturna zveza Slovenije odpravila suspenz FD Soboti. Kot so sporočili v pojasnilu je društvo s svojim delom dokazalo, da je popravilo napake.

Sobota je bila v suspenzu od 6. decembra 1946, potem ko so se v Murski Soboti na prvenstveni tekmi proti ljubljanskemu Železničarju zgodili incidenti. V tem času je druga ekipa Sobote igrala prvenstvene tekme v Radgoni, prva ekipa pa ni imela prvenstvenih tekem.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu