Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Padel je še tretji avstrijski klub - Graz SV

Po zmagi nad Radkersburgom in graško Hertho, so se črno-beli pomerili še z najstarejšim graškim klubom GSV-jem oz. ekipo Graz SV. Če enkrat več je zmagala Mura in sicer s 3:2 (1:1).

Na začetku tekme je pobudo prevzela Mura, ki je neprestano ogrožala vrata gostov. Kljub premoči so prvi zadetek dosegli gostje, Mura pa je izenačila v zadnji minuti prvega polčasa.

V prvi polovici drugega polčasa je Mura dosegla še dva zadetka, v zadnji minuti tekme pa so gostje iz prostega strela dosegli svoj drugi zadetek.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu