Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Po dobrem začetku je sledil padec

Nogometaši Sobote so odigrali prijateljsko tekmo z Nafto. Na igrišču v Dolnji Lendavi je bil rezultat 4:2 za domačine. Sobočani so ob polčasu vodili z 1:2.

Začetek prvega polčasa je pripadel Soboti, ki je s hitrimi prodori osvajala prostor in prihajala pred vrata Nafte. Do sredine polčasa so Sobočani vodili z 0:2. Ko je že vse kazalo, da bo to tudi rezultat polčasa, so se Naftaši z zadetkom vrnili v igro. Pravo nasprotje je bil drugi polčas, ki je v celoti pripadel domačinom, ki so igrali kot prerojeni. Mlada napadalna petorica Sobote ni bila kos Naftini obrambi, ki je skoraj celotni drugi polčas igrala na polovici Sobote.

Tekma je bila požrtvovalna in fer, kljub temu pa sodnik Hari svoje naloge ni opravil v celoti, kajti v določenih trenitkih je bil premalo odločen. Tekmo si ogledalo okrog 400 gledalcev.

Pred tekmo sta se pomerili pionirski moštvi. Zmagala je Sobota z 1:3.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu