Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Po Mariboru je Prekmurje premagalo še Ljubljano

Na fotografiji je reprezentanca Ljubljane, ki je nastopila v postavi: Slevec - Kunst, Kumar - Papež, Konič, Dodič - Potočnik, Bajc, Vuletič, Žumbar in Božič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: arhiv NK Mura skozi čas

Reprezentanca Prekmurja je odigrala še eno prijateljsko tekmo. Po reprezentanci Maribora ji je nasproti stala še reprezentanca Ljubljane. Prekmurci, ki so jih sestavljali igralci Mure in Nafte so Ljubljančane porazili s 6:3 (1:1). Ljubljano so sestavljali igralci Odreda, Krima in Železničarja.

Tekma je bila odigrana 1. maja 1951, v sklopu proslave praznika dela. Pričela se je bo 16.00, gostje pa so v Mursko Soboto pripotovali na dan tekme ob 14.00.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu