Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Poslovna konferenca Mure

Predstavnik podjetja Generali in predsednik Mure Robert Kuzmič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Mura je danes v Restavraciji in šunkarni Kodila v Markišavcih pripravila poslovno konferenco na kateri so podpisali nove sponzorske pogodbe s podjetji Generali, Pomgrad in GMT. Omenjena trojica je bila sponzor Mure že v prejšnjih sezonah, z razliko, da je tokrat Generali postal glavni pokrovitelj Mure. Pomgrad in GMT sta zlata sponzorja.

V prejšnji sezoni so igralci Mure na prsih dresa nosili sponzorski imeni Pomgrad in Generali, v novi sezoni pa to le Generali. Logotip bo temu primerno večji.

Vanja Horvat, predsednica uprave GENERALI zavarovalnice, je povedala: »V zavarovalnici GENERALI smo zavezani k ustvarjanju zdrave, aktivne, povezane in trajnostne družbe. Verjamemo, da moramo kot uspešno podjetje pomagati okolju in tako omogočiti, da se lahko ljudje razvijajo in uresničujejo svoje potenciale. Svojo zavezo vseživljenjskega partnerja udejanja GENERALI tudi skozi podporo slovenskemu športu. Gradimo močna in dolgoročna partnerstva, tako s panožnimi nacionalnimi zvezami, posameznimi športniki in športnimi klubi. Eden teh je tudi NŠ Mura, ki jo podpiramo že od leta 2017. Ob strani ji bomo stali tudi v novi sezoni kot generalni pokrovitelj. Ponosni smo, da lahko podpiramo uspehe, ki jih ekipa dosega in verjamemo v uspešne nastope tudi na evropskih nogometnih zelenicah. Hkrati pa z veseljem spodbujamo razvoj mlajših rodov, ki bodo gradili prihodnost slovenskega športa.«

»V trenutni negotovi situaciji nadgradili sodelovanje s partnerjem pomeni znak zaupanja in trdno partnerstvo. Posebej nas veseli, da smo to dosegli z zavarovalnico GENERALI. Na skupni poti smo od takrat, ko je Mura nastopala na lokalnem nivoju, zato smo ponosni, da je GENERALI z nami tudi na evropski poti. Vizija DNŠ Mura je postati eden najbolj prepoznavnih športnih kolektivov v državi in skozi nogomet uresničevati sanje pomurskih otrok. S preudarnim, strokovnim in načrtnim delom želimo še naprej prispevati k trajnostnemu razvoju kluba in nogometa ter z njim tudi regije, s partnerjem kot je zavarovalnica GENERALI, se na zastavljeni poti počutimo varno,« pa je ob podpisu pogodbe z generalnim sponzorjem povedal predsednik NŠ Mura Robert Kuzmič.

Tomaž Gider iz podjetja GMT in predsednik Mure Robert Kuzmič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Predstavnik podjetja Pomgrad d.d. in predsednik Robert Kuzmič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu