Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Pred finalom pokala Slovenije

Naslovnica časnika EkipaSN, 23. junij 2020 Foto: EkipaSN

Nogometaše Mure čaka jutri finalna tekma pokala Slovenije proti Nafti. Gre za tekmo leta, nabito s čustvi. Na drugi strani tradicionalen nasprotnik, Nafta iz Lendave.

Ante Šimundža: "Strinjam se, da smo favoriti. V prvi vrsti zaradi tega ker smo prvoligaši, na nasprotni strani bo drugoligaš. Ampak v takšnem derbiju, kot je ta med Muro in Nafto, niti položaj na lestvici niti kakovostni razred tekmovanja nima kakšne posebne vloge. Čustva so zelo močna, temu ustrezno se bomo pripravili."

O uspehu so prepičani tudi v taboru Nafte, kjer so prepričani, da se murapev lahko enakovredno postavijo po robu.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu