Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Priprave se pričnejo 7. junija

Matko Obradović. Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

Po končani sezoni 2020/21 in osvojenem naslovu državnih prvakov, se črno-beli nahajajo na zasluženem dopustu. Znova se bodo zbrali v nedeljo, 6. junija 2021, ko bodo imeli skupno večerjo. Že naslednji dan, 7. junija, sledi pričetek priprav na zgodovinsko sezono, v kateri bodo črno-beli branili naslov prvaka in igrali kvalifikacije za Ligo prvakov.

Mura bo priprave v celoti opravila doma, zaenkrat pa sta potrjeni dve pripravljalni tekmi, obe v Murski Soboti. 19. junija bo na Fazaneriji gostoval aktualni državni prvak Hrvaške, Dinamo Zagreb, 23. junija pa hrvaški prvoligaš Slaven Belupo. Ostale tekme so v fazi dogovarjanja. Znano je tudi, da se je od dresa Mure poslovil Jure Travner, za pričakovati pa je še kakšen odhod in prihod.

Prvo uradno tekmo v novi sezoni bo Mura igrala 6. oz. 7. julija, ko bo na sporedu 1. krog kvalifikacij za Ligo prvakov. Žreb bo 15. junija na sedežu UEFE v Nyonu. Prvenstvene tekme se bodo pričele 17. julija, žreb pa bo v prvih dneh julija.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu