Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Prireditve Murinih sekcij

Mura ni samo nogomet, so tudi različne druge športne in obšportne dejavnosti. Oglejmo si nekaj novic z različnih sekcij Mure.

Veselični odsek

Veselični odsek je prejšnje leto organiziral čajanke in s to prakso bo nadaljeval tudi to leto. Prva čajanka bo v nedeljo, 8. novembra 1936 ob 16.30 v restavracijski dvorani hotela Krona.

Smučarska sekcija

Mura pred novo smučarsko sezono pripravlja gimnastiko. Gimnastične vaje se bodo pričele 11. novembra 1936 ob 20.00 v dvorani stare kavarne. Gimnastični večeri bodo potekali dvakrat tedensko in sicer v sredo ter petek. Tečaj vodi znani pionir smučarskega športa v Prekmurju odvetnik Koder.

Sabljaška sekcija

Konec oktobra je v Murski Soboti gostoval Mariborski sabljaški klub. Borbe so bile zelo napete, napadi bliskoviti in obrambe učinkovite. Rezultat je bil 7:10 v korist gostujočega kluba. Sicer pa se redni treningi sabljaškega kluba vršijo dvakrat tedensko in sicer v sredo in petek.

Šahovska sekcija

V ponedeljek, 9. novembra 1936 ob 20.00 bo sestanek šahistov v kavarni Faflik. Tema so volitve novega odbora šahovske sekcije pri SK Mura. Želja nove sekcije je, da bi bili vsi šahisti združeni pod isto streho. Za načelnika sekcije je bil izvoljen g. Jezovšek.

Lahkoatletska sekcija

8. novembra 1936 bo na Ptuju lahkoatletski miting, ki se ga bo udeležila tudi Mura. Odhod na miting bo v nedeljo, 8. novembra ob 5.19 z vlakom.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu