Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Prošnja Mure za denarno pomoč

Tekmovanje v madžarski ligi je za Muro prineslo nova finančna bremena. Dolge razdalje in visoki stroški so močno obremenili naš športni klub, ki se s tem vse težje spopada. Klub gradi zgodbo skupaj z mestom in je edino športno društvo v naši okolici. Vsako mesto in vas stojita za svojo ekipo in tako je bilo tudi v Murski Soboti. Imamo čudovito nogometno igrišče, kopališče ...

Vodstvo Mura se je odločilo in za donacije prosilo prebivalce Murske Sobote. 25 avgusta 1941 se je klub obrnil na 152 posameznikov, vendar se je prošnji odzvalo le 38 ljudi. Klub se spopada z vse večjimi finančnimi težavami, zato se še enkrat obrača na posameznike, da darujejo po svoji moči.

Vse privržence kluba prosimo, da v čim večjem številu obiščejo tekme Mure. Nizke cene vstopnic in prvorazredni klubi zagotavljajo športni užitek za vsakogar. Vabljeni na naslednjo tekmo Mure, ki bo v nedeljo, 21. septembra ob 16.00, ko bo na Fazaneriji gostoval Ajkai.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu