Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Rapid boljši od Mure

V prijateljski nogometni tekmi sta se v Murski Soboti pomerila Mura in mariborski Rapid. Gostje, ki so ob polčasu vodili z 0:1, so bili boljši tudi na koncu, saj so zmagali z 2:3.

V prvem polčasu so bili gostje nekoliko boljši nasprotnik, v drugem pa Mura. Moštvo Mure še ni povsem uigrano, predvsem napadalni trio. Drago Starc je tokrat zaigral na desnem krilu in ne v napadu. Kar nekaj igralcev Mure je na tekmi igralo z rahlo poškodbo. Mura je bila boljša v kotih, saj je bilo 9:2.

Tekmo si je ogledalo 250 gledalcev.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu