Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Rapid z veliko muko iztrgal Muri dve točki

V 3. krogu prvenstva so se črno-beli odpravili v Maribor, kjer so se pomerili z Rapidom in izgubili z 2:1 (0:0). Tekmo je v slabem vremenu spremljalo okrog 300 gledalcev.

Muraši, ki so v 1. krogu nekoliko nepričakovano, vendar povsem zasluženo premagali I.SSK Maribor, so bili tudi tokrat vsaj enakovreden tekmec mariborski ekipi. Na koncu je so gostitelji zmagali nekoliko srečno, kar so po tekmi priznali tudi mariborski mediji.

Kot so poročali mariborski mediji je Mura prikazala svežo in požrtvovalno igro in po prikazanem si več kot zasluži tekmovanje v I. razredu. Moštvu Mure manjka homogenost, ima pa v svojih vrstah kar nekaj odličnih posameznikov. Sem v prvi vrsti spada vratar Slavko Jandl, desni branilec Herman Flesch, igralec sredine Vladimir Kukanja, desna zveza Jože Bosina in vodja napada Drago Starc. Ostalim igralcem manjka predvsem tekmovalna rutina, ki pa jo bodo dobili tekom prvenstva. Neuspeh moštva gre izključno na račun slabe napadalne vrste, ki se ni obnesla.

Tekmo 2. kroga bi Mura morala igrati prejšnji teden, vendar je zaradi gostovanja Čakovečkega ŠK v Avstriji predstavljena na november 1937.

Stanje na lestvici je sledeče:

1. Železničar   3 2 0 1 11:9  4
2. Rapid     3 2 0 1  9:8  4
3. Čakovečki ŠK  1 1 0 0  7:3  2
4. I.SSK Maribor 3 1 0 2 12:10 2
5. Mura      2 1 0 1  4:4  2
6. Građanski   2 0 0 2  2:11 0

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu