Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Redni letni občni zbor kluba

Za govorniško mizo - Simon Jakšič (vodja ženske sekcije), Robert Kuzmič (predsednik) in Aleš Kegelj (poslovni direktor). Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Aleš Cipot/fotolens.si

V press sobi kluba je potekal redni letni občni zbor članov društva. Predsednik Robert Kuzmič predstavil ključne stvari, ki so bile izpeljane v preteklem letu. Med te med drugim spadajo uvrstitev v evropska tekmovanja, prodaja vsaj enega nogometaša, profesionalizacija trenerjev v nogometni šoli, preselitev igrišča bližje glavni tribuni in zamenjava travnate površine ter izpeljava vsaj dveh večjih marketinških projektov.

Med glavnimi cilji v tekoči sezoni so uvrstitev v evropska tekmovanja tako članov kot članic, prodaja dveh nogometašev, priključitev dveh nogometašev iz nogometne šole k članski ekipi, dokončna ureditev prostorov pod južno in severno tribuno, ureditev trening igrišč in izdelava PGD (projekt za gradbeno dovoljenje) za Fazanerijo, kar poteka v sodelovanju z MOMS.

Vodstvo kluba

Predsednik: Robert Kuzmič.
Podpredsednika: Denis Rajbar, Simon Jakšič.

Upravni odbor sestavljajo: Robert Kuzmič, Denis Rajbar, Simon Jakšič, Ciril Horvat, Boris Cigüt, Štefan Žlebič, Beno Štornik, Stanko Prelec in Damjan Rajh.

Nadzorni odbor: Roman Ladislav Ratkai, Mitja Sapač in Drago Ružič.

Disciplinska komisija: Marjan Špilak (predsednik), Rihard Ficko in Miran Rantaša.

Športni direktor: Denis Rajbar.
Vodja ženske sekcije: Simon Jakšič.

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu