Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobočani doživeli poraz proti drugi ekipi Maribora

Nogometaši Sobote so v 6. krogu mariborske podzvezne lige gostovali v Mariboru kjer so se pomerili z drugo ekipo Maribora. Srečanje dveh enakovrednih nasprotnikov je pred okrog 100 gledalci dobil Maribor z 2:0 (1:0).

Kljub porazu pa rezultat ni tragičen, saj druga ekipa Maribora in Branika v ligi tekmujeta izven konkurence, kar pomeni, da se njuni rezultati ne štejejo v končno lestvico. Sobočani se še vedno nahajajo pod vrhom lestvice.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu