Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Sobota poražena v zaostali tekmi

Nogometaši Sobote so se v zaostali tekmi 8. kroga prvenstva v Ljubljani pomerili z Železničarjem in izgubili z 2:0 (1:0). Tekma bi morala biti odigrana že marca, vendar je bila zaradi volitev v Murski Soboti prestavljena na 29. maj.

Ljubljančani so s to zmago na prvem mestu prehiteli Rudar iz Trbovelj in postali slovenski prvaki. Poleti bodo igrali kvalifikacije za vstop v II. zvezno ligo.

Sama tekma je bila zanimiva le na trenutke, medtem ko je bilo večji del tekme moč opaziti brezsmiselno tekanje po igrišču. Omenjene pomanjkljivosti so značilne za vsa slovenska nogometna društva. Pri domačem moštvu se je izkazal Razbornik II in ožja obramba, pri Soboti pa vratar, levi krilec in desna zveza. Zadetka sta dosegla Razbornik II in Erber. Tekmo si je ogledalo okrog 1500 gledalcev.

Soboto čaka prihodnji teden še tekma 5. kroga, ko bodo na Fazaneriji gostili mariborski Železničar. Ta tekma je bila odigrana 10. oktobra 1948 (2:4 za Železničar), vendar je NZS tekmo razveljavila in določila ponovno igranje.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu