Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Soboti ni uspelo potrditi rezultata iz Kranja

Nogometaši Sobote so v 9. krogu prvenstva pred 1000 gledalci gostili Udarnik iz Kranja in izgubili z 0:2 (0:0). Soboškim nogometašem ni uspelo ponoviti uspeha iz 2. kroga, ko so v Kranju slavili z 0:4.

Že v prvem polčasu je bilo moč opaziti željo Udarnika, da bi z ostrimi napadi prišel pred vrata Sobote, vendar je bila obramba Sobote vselej na mestu. Zatem so vajeti igre prevzeli domačini, vendar so bili v napadalnih akcijah vselej neuspešni. Kranjčani so v prvem polčasu na trenutke igrali zelo grobo. Sobota je bila v tem delu igre boljša, vendar neučinkovita.

Takoj po začetku drugega polčasa se je igra razživela, pri čemer je prednjačil Udarnik. V 50. minuti so po napaki vratarja Sobote gostje povedli z 0:1. Vratar je zapustil vrata in s tem omogočil Slokanu, da je elegantno povedel Kranjčane v vodstvo. Po zadetku so domači nogometaši krenili v napad in poskušali izid izenačiti. Napadi so bili jalovi in niso obrodili sadov, kar nekajkrat pa so Sobočani zgrešili tudi prazna vrata. Svoje priložnosti je imel tudi Udarnik in v 78. minuti je Božič dosegel zadetek za 0:2. Pri Udarniku sta se izkazala srednji krilec Razpotnik in vratar Alajbegovič.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu