Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Soboti ni uspelo potrditi rezultata iz Kranja

Nogometaši Sobote so v 9. krogu prvenstva pred 1000 gledalci gostili Udarnik iz Kranja in izgubili z 0:2 (0:0). Soboškim nogometašem ni uspelo ponoviti uspeha iz 2. kroga, ko so v Kranju slavili z 0:4.

Že v prvem polčasu je bilo moč opaziti željo Udarnika, da bi z ostrimi napadi prišel pred vrata Sobote, vendar je bila obramba Sobote vselej na mestu. Zatem so vajeti igre prevzeli domačini, vendar so bili v napadalnih akcijah vselej neuspešni. Kranjčani so v prvem polčasu na trenutke igrali zelo grobo. Sobota je bila v tem delu igre boljša, vendar neučinkovita.

Takoj po začetku drugega polčasa se je igra razživela, pri čemer je prednjačil Udarnik. V 50. minuti so po napaki vratarja Sobote gostje povedli z 0:1. Vratar je zapustil vrata in s tem omogočil Slokanu, da je elegantno povedel Kranjčane v vodstvo. Po zadetku so domači nogometaši krenili v napad in poskušali izid izenačiti. Napadi so bili jalovi in niso obrodili sadov, kar nekajkrat pa so Sobočani zgrešili tudi prazna vrata. Svoje priložnosti je imel tudi Udarnik in v 78. minuti je Božič dosegel zadetek za 0:2. Pri Udarniku sta se izkazala srednji krilec Razpotnik in vratar Alajbegovič.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu