Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas.

Spasojević zaostril konkurenco v napadu

Mihajlo Spasojević. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: Smiljan Kuhar

V Fazanerijo se seli Mihajlo Spasojević. Nogometaš, ki je zrasel v Čukaričkem, je kot 17-letnik za prvo ekipo debitiral 18. maja 2021 na tekmi z Radnikom. V lanski sezoni je za Čukarički odigral 29 tekem in ob tem dosegel štiri zadetke ter prispeval eno asistenco. Spasojević je član reprezentance do 19. leta starosti, bil pa je tudi član vseh ostalih mlajših selekcij reprezentance. Z Muro je podpisal dvoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja še za dodatno leto.

Mihajlo Spasojević, NŠ Mura: "Prvi vtis je super, sijajno vzdušje je tukaj v Fazaneriji. Stadion je fenomenalen, komaj čakam, da zaigram tukaj pred navijači, za katere sem slišal, da so odlični. Pozanimal sem se, kam prihajam, vem, da okolje živi s klubom, veseli me, da klub daje priložnost mladim igralcem in takoj sem se videl v tej zgodbi. Verjamem, da je to korak naprej v moji karieri".

Denis Rajbar, športni direktor NŠ Mura: "Nobena skrivnost ni, da smo si pred zaključkom prestopnega roka prizadevali pripeljati še enega napadalca. Veseli me, da smo v vrste Mure uspeli pripeljati enega največjih talentov v Srbiji, ki se je odločil, da bo svoje znanje razvijal pri nas. Verjamem, da bo zaostril konkurenco v napadu in nam bo pomagal pri doseganju zastavljenih ciljev."

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu