Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Spremenjene cene vstopnic
21. september 2021

Na zadnji domači prvenstveni tekmi proti Olimpiji je klub spustil ceno vstopnice za severno tribuno z osem na tri evre. Vodstvo kluba pa se je odločilo, da bo odslej cena vstopnice za severno tribuno vsega 4 evre. Na dan tekme bo cena 5 evrov.

Cenik vstopnic

Odrasli - glavna tribuna: 10 EUR (na dan tekme 12 EUR)
Odrasli - ostale tribune: 8 EUR (na dan tekme 10 EUR)
Otroci do 14. leta starosti: 4 EUR (na da tekme 5 EUR)
Severna tribuna: 4 EUR (na dan tekme 5 EUR)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu