Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Sulejmanović zamenjal Slavica
31. oktober 2021

Denis Rajbar, Almir Sulejmanović in Robert Kuzmič. Avtorske pravice: nkmura.si Foto: nsmura.si

Vodstvo kluba je danes javnost obvestilo, da je trener mladinske ekipe postal Almir Sulejmanović. Na tem mestu je zamenjal Darjana Slavica. Kot so zapisali v klubu bo Sulejmanović pomagal še vodji nogometne akademije Dominiku Kovačiću. Mladinska ekipa Mure se nahaja na 11. mestu 1. SML. Tekmuje 14 ekip.

Sulejmanović je nekdanji igralec Mure. Za Muro je igral v sezoni 2003/2004, ko je bil trener Miroslav Blažević in kasneje Milan Miklavič. Črno-beli dres je oblekel 10-krat in dosegel en zadetek.

Predsednik Robert Kuzmič je dejal: "V izjemno zadovoljstvo nam je, da se je naši akademiji pridružil Almir Sulejmanović, ki bo s svojo strokovnostjo zagotovno pripomogel, da se delovanje akademije dvigne še na višji nivo. Dobro vemo, kako pomembno je imeti dober podmladek in tukaj smo z Almirjem zagotovo dobili veliko okrepitev."

Struktura mladinske šole je sledeča:

Niko Kisilak - trener selekcije U7
Niko Kisilak - trener selekcije U8
Rok Malačič - trener selekcije U9
Blaž Kous - trener selekcije U10
Damjan Grah - trener selekcije U11
Tadej Vogrinec - trener selekcije U12
Dominik Kovačič - trener selekcije U13
Tadej Vogrinec - trener selekcije U14
Simon Štrakl - trener selekcije U15
Damir Čontala in Rok Lovrec - trenerja selekcije U17
Almir Sulejmanović - trener selekcije U19
Patrik Mencigar - kondicijski trener U14 - U19
Damjan Grah -  motorične vsebine U10 - U13
Aleš Luk - trener vratarjev U17 in U19
Goran Dervarič - vratarji do U15
Jože Husar, Jan Nejc Matis, Sašo Kosi, Darko Plej in Simon Sukič - pomočniki trenerjev

NE SPREGLEJTE

Almir Sulejmanović

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu