Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Uspešno čez Dravo

V prvi tekmi nadaljevanja prvenstva je Mura uspela vknjižiti lepo zmago nad Dravo s 5:2 (2:1). Tekma je bila težja kot priča rezultat.

Takoj po začetnem žvižgu sodnika Kopiča je Mura prevzela pobudo. V naletih črno-belih je Kardoš zatresel prečko vratarja Drave. V trenutku premoči Mure je uspela Drava priti v vodstvo. Po zadetku gostov so prišli črno-beli do enajstmetrovke, ki pa jo je vratar Drave obranil. Po zgrešeni enajstmetrovki Mure je Drava imela več od igre. V drugem delu prvega polčasa so muraši nadaljevali z napadi in prišli do dveh enajstmetrovk in vodstva z 2:1.

V začetku drugega polčasa je Dravi uspelo izid izenačiti na 2:2. Muraši nato znova povedejo na 3:2, gostje pa so si v enem izmed naslednjih napadov priigrali enajstmetrovko. Na srečo Mure jo vratar Josip Kos obrani. Kar ni uspelo ptujčanom je nekaj minut kasneje murašem. Še četrto enajstmetrovko na tekmi za Muro je uspešno realiziral Turk. Zadnji gol je padel iz lepe kombinacije Schrimpf - Debelak. Z glavo jo je v gol preusmeril Debelak.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu