Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Vojaki premagali Soboto

Nogometaši Sobote so se v prijateljski nogometni tekmi pomerili z garnizijo iz Murske Sobote. Na koncu so slavili vijaki z 1:2 (0:2).

Sobota je tekmo igrala v kombinirani zasedbi, za prvo moštvo pa je igralo nekaj mladincev. Najbolj sta se izkazala Bušen in Jože Šimon.

Na začetku tekme je pobudo prevzela garnizija, ki je tudi prva povedla. Po prejetem zadetku so se prebudili tudi Sobočani, ki so zaigrali bolje in začeli resneje ogrožati vrata nasprotnika. Kljub temu je moral Režonja nekaj minut pred koncem še drugič po žogo v svojo mrežo, saj je po napaki obrambe garnizija dosegla še drugi zadetek.

Drugi polčas je v celoti pripradel Soboti, ki je zaigrala bolje kot v prvem delu. Zadetek za 1:2 je padel v 80. minuti, uspešen pa je bil Horvat. Proti koncu tekme je garnizija izvedla nekaj nevarnih napadov, vendar se rezultat ni več spremenil.

IZ MEDIJEV

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu