Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Vpis v nogometno šolo
31. julij 2021

Vabimo vse zainteresirane otroke stare med 5 in 8 let, da se pridružijo vadbi nogometa v nogometni šoli NŠ Mura v selekcijah U7 (letnik rojstva 2015 in 2016), U8 (letnik rojstva 2014) in U9 (letnik rojstva 2013). Vadba v mesecu avgustu je za vse nove vadeče brezplačna.

Ob prijavi dobite vse informacije o terminih, pogojih udeležbe na treningih in lokaciji treninga, ter potrebni opremi.

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu