Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Odprti treningi za nogometaše in vratarje
29. julij 2021

Nogometna šola Mura bo tudi letos v mesecu avgustu organizirala "ODPRTE TRENINGE" za vse mlade nogometaše, ki so stari 8 do 12 let (letnik 2013 do 2009) in "ODPRTE TRENINGE ZA VRATARJE", ki so namenjeni vsem mladim vratarjem, prav tako starih med 8 in 12 let (letnik 2013 do 2009) iz Pomurja in drugih koncev Slovenije.

Odprti treningi bodo potekali v selekcijah U9 do U13 (letnik 2013 do 2009). Udeležba na odprtih treningih je brezplačna.

Vabljeni vsi mladi nogometaši, ki želite spoznati način dela v nogometni šoli Mura!

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu