Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Odprti treningi za nogometaše in vratarje

Nogometna šola Mura bo tudi letos v mesecu avgustu organizirala "ODPRTE TRENINGE" za vse mlade nogometaše, ki so stari 8 do 12 let (letnik 2013 do 2009) in "ODPRTE TRENINGE ZA VRATARJE", ki so namenjeni vsem mladim vratarjem, prav tako starih med 8 in 12 let (letnik 2013 do 2009) iz Pomurja in drugih koncev Slovenije.

Odprti treningi bodo potekali v selekcijah U9 do U13 (letnik 2013 do 2009). Udeležba na odprtih treningih je brezplačna.

Vabljeni vsi mladi nogometaši, ki želite spoznati način dela v nogometni šoli Mura!

Komentarji (0)

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu