Spletna stran NK Mura skozi čas je posvečena zgodovini in sedanjosti nogometnega kluba Mura in ni uradna spletna stran kluba. Urejajo jo ljubitelji črno-belih. Na voljo so članki, podatki o tekmah in igralcih, arhiv fotografij, statistika in še mnogo več. Prebrskajte arhiv Mure in spoznajte njeno pot skozi čas. Uradna spletna stran je dostopna na naslovu nsmura.si.

Žan Karničnik debitiral za reprezentanco

Slovenska reprezentanca, ki je pričela tekmo proti Malti. Žan Karničnik je v spodnji vrsti na sredini (številka 18). Foto: nzs.si

Slovenska nogometna reprezentanca je odigrala dve kvalifikacijski tekmi za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju leta 2022. Osmega oktobra 2021 so se v gosteh pomerili z Malto, tri dni pozneje pa v Mariboru z Rusijo. Na obeh tekmah je priložnost dobil tudi Žan Karničnik. Proti Malti je odigral celo tekmo, proti Rusiji pa 86. minut.

Slovenija je Malto premagala z 0:4, z Rusijo pa izgubila z 1:2. Pri zadetku Slovenije proti Rusom je sodeloval tudi Karničnik.

Ob intonaciji državne himne na tekmi Slovenija : Rusija. Žan Karničnik je drugi z leve (številka 2). Foto: nzs.si

Komentarji (0)

NE SPREGLEJTE

Žan Karničnik

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu