Na spletni strani NK Mura skozi čas so zbrana dejstva in podatki o Muri. Le-te ves čas dodajamo in posodabljamo. Do tega trenutka še nismo uspeli v bazo podatkov vnesti vseh zapisnikov tekem iz sezone 2014/15 ter pokalnih tekem pred letom 2000, zato podatki na spletni strani, ki se nanašajo na te tekme, niso popolni. Vabimo vas, da si preberete tudi zakaj NK Mura skozi čas in kakšen je namen spletne strani.

Imam podatke o Muri

Bodite na tekočem z dogajanjem na NK Mura skozi čas in prejemajte obvestila o člankih na vašo mobilno napravo. Naložite si aplikacijo Telegram in poiščite kanal NK Mura skozi čas.

Žan Karničnik debitiral za reprezentanco
11. oktober 2021

Slovenska reprezentanca, ki je pričela tekmo proti Malti. Žan Karničnik je v spodnji vrsti na sredini (številka 18). Foto: nzs.si

Slovenska nogometna reprezentanca je odigrala dve kvalifikacijski tekmi za nastop na svetovnem prvenstvu v Katarju leta 2022. Osmega oktobra 2021 so se v gosteh pomerili z Malto, tri dni pozneje pa v Mariboru z Rusijo. Na obeh tekmah je priložnost dobil tudi Žan Karničnik. Proti Malti je odigral celo tekmo, proti Rusiji pa 86. minut.

Slovenija je Malto premagala z 0:4, z Rusijo pa izgubila z 1:2. Pri zadetku Slovenije proti Rusom je sodeloval tudi Karničnik.

Ob intonaciji državne himne na tekmi Slovenija : Rusija. Žan Karničnik je drugi z leve (številka 2). Foto: nzs.si

NE SPREGLEJTE

Žan Karničnik

FORUM

Želite debatirati o tem? Prijavite se na forum in izrazite svoje mnenje.

Vstop na forum

Da bi na spletni strani nkmura.si, lahko doživeli kar najboljšo uporabniško izkušnjo, uporabljamo piškotke in podobne tehnologije. Z nadaljnjim ogledom spletne strani se strinjate z njihovo uporabo. Več informacij V redu